Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Tüpraş İlkokulu

Telefon : 0488 215 19 28
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://batmantuprasilkokulu.meb.k12.tr
Adres : FATİH MAH. 3341 SK. TÜPRAŞ ILKOKULU VE ORTA OKULU BLOK NO 10 MERKEZ / BATMAN
VİZYON : Bilim, sanat, estetik alanlarında ilgi ve yetenek sahibi fikri hür insan yetiştirmek. Atatürk’ün ilkelerine ve ideallerine, milli ve evrensel kültür değerlerine sahip çıkan öğrenciler yetiştirmek. Okulda en iyi eğitimi vermek için ders araç gereçleri ve teknolojinin imkanlarından azami ölçüde faydalanmak. Toplumun başarılı öğrenci, verimli insan gücü ihtiyacına Tupraş ortaokulu olarak hizmet etmek. Batman’da başarılı öğrenci yetiştirme hizmetinde tercih edilen bir okul olma ortak hedefimizdir.
MİSYON : İlimizin en iyi eğitim hizmeti veren okulu olmak ve tüm öğrencilerimizin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirilmelerini sağlayarak, toplumsal kalkınmanın itici gücü olan nitelikli insan gücünün yetiştirilmesine katkıda bulunmaktır. Temel Değerlerimiz Okulumuz, çağdaş uygarlık düzeyinin ortaya koyduğu laik ve demokratik değerleri temel alır. Okulumuz, kültürümüzün tüm olumlu değerlerini sahiplenir ve korur. Okulumuz, eşitlikçi, anlayışlı, içten, dürüst ve açık olmayı temel değerler olarak kabul eder. Okulumuz, öğrencilerini düşünmekten korkmayan, kendi düşüncesini seçebilen özerk varlıklar olarak görür. Okulumuz, öğrencilerin yalnızca bilgiyle donanmalarını değil aynı zamanda bağımsız bir kişilik geliştirmelerini özendirir. Okulumuz, öğrencilerin dışsal bir denetim aracıyla disipline edilmelerini değil, kendi kendilerini disipline etmelerini esas alır. Okulumuz, öğrencileri yönetilen değil, kendi kendini yöneten akılcı, aydınlanmış bireyler olmaya teşvik eder. Okulumuz, akıl yürütme kurallarının ortak ama insan düşüncesinin sınırsız çeşitlilikte olduğunu kabul eder ve farklı düşüncelere saygı gösterir.
BAŞARILAR : 2013 öğretmenler arası voleybol il birinciliği

Öğretmen :41
Öğrenci :893
Derslik :-1
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1748
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM (İLKOKUL, ORTAOKUL, ANAOKUL, TEK MÜDÜRLÜK)
Saatler : 07.00-12.40 - 12:50- 17:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : DOĞALGAZ-KALORİFER
Servis :
Ulaşım : ŞEHİRİÇİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI PEMBE BAŞLIKLI DÜNYA HASTANESİNE GİDEN MİNİBÜSLER VEYA ŞAHSİ İMKANLARLA SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : FATİH MAHALLESİ 3341 SOKAK NO:10
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İL MERKEZİNDEDİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Geleneksel Futbol ve Yakan Top Turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : eTwinning Projesi: Educate for social well-being (Sosyal Refah İçin Eğitim)
Yazdır :